Ännu en AWAB-pall, hjälp mig välja mönster!

Filed in Inredningsdetaljer, Renovering by on 5 februari, 2016 1 Comment
Dela vidare:

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag alltså ytterligare en AWAB-pall att renovera. Men jag kan inte bestämma mig för vilket mönster den ska ha! Den förra jag renoverade fick mönstret Elefanter av Estrid Ericsson tack vare att jag fick två inplastade bordstabletter av en vän.

Nu väljer jag mellan ett gäng restbitar av gamla tapeter som jag har hemma, men vilken av dem ska jag ta? Hjälp mig!

Och har någon av er renoverat en AWAB-pall med hjälp av tapeter tidigare så kommentera gärna. Jag undrar om jag ska lacka tapeten för att få en stryktålig yta? Eller har ni någon ännu bättre idé? Tack på förhand!

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Nybliven husägare - ägnar all ledig tid åt renovering och inredning!