Knoppar – alla dessa knoppar!

Filed in Inredningsdetaljer by on 31 december, 2013 0 Comments
Dela vidare:

Nya knoppar kan få vilken möbel som helst att se ny och helt annorlunda ut. När jag och maken var i New York i november var vi inne på Anthropologie i SoHo en bra stund, eftersom det var helt omöjligt att välja knoppar! De har hur många som helst att välja mellan, se bara på bilden nedan.

IMG_8927

Alla underbara knoppar man kan köpa på Anthropologie!

Vi hade redan köpt en IKEA-möbel till vårt nya vardagsrum, och tänkte att vi kunde göra den lite roligare och mer ”egen” om vi satte dit andra knoppar. Maken var inte helt överrens med mina färgglada val (men kolla på den rosa och röda rosen/nejlikan i den övre delen av ”knoppcollaget” – hur sabla snygga är inte de?!), så till sist slutade det med två par enligt nedan:

Collage - knoppar

De vänstra och de övre knopparna köpte vi i NYC, de nedre till höger hörde till IKEA-skåpet.

På en garderob som de tidigare husägarna lämnade kvar satt en grön knopp som jag minns från min barndom. Jag vet inte riktigt varifrån, kanske fanns den i sommarstugan eller hemma hos mormor och morfar? Oavsett vilket så tycker jag väldigt mycket om den och skulle vilja få tag i flera! Är det någon av er läsare som vet var man kan hitta knoppar lik denna?:

Gröna knoppar

En fin grön knopp som lämnats kvar av den tidigare ägaren. Tror jag har sett dem i brunt också, men nu undrar jag var man kan köpa dessa. Någon som vet?!

Kanske känner någon av er rent av till en butik här hemma där man kan gå lös på knoppar på samma sätt som vi gjorde i New York?! Annars får jag nog ta med mig en större resväska nästa gång jag ska dit!

IMG_8925

De har flera sådana här ställningar, färgkoordinerade, med bara knoppar att välja från på Anthropologie.

Tags: , ,

About the Author ()

Nybliven husägare - ägnar all ledig tid åt renovering och inredning!